Camp TNT

Camp TNT – en riktig energiboost!

Camp TNT är energirika och utmanande träningsupplägg utomhus som i mer än fyra år inspirerat och motiverat människor till att komma vidare i sin träning. Här varvas fysisk träning i form av styrketräning, funktionell träning, hinderbanor med mera med test- och teknikdagar, workshops och föreläsningar. En unik och viktig del av Camp TNT är att varje deltagare får utrymme att träna på sin egen nivå även om träningstillfället sker i grupp. Som deltagare finns förutsättningarna för att du ska komma i riktigt bra form samtidigt som du lär dig mer om de faktorer som utgör grunden för att du ska nå dina mål med träningen så att du kan hålla dig i toppform så länge du vill och naturligtvis också att må bättre.

Mer än bara träning

Utöver de välorganiserade och energifyllda träningstillfällena finns också möjlighet att boka in dagar för att testa och utvärdera deltagarnas förbättringar. Camp TNT kan med fördel kombineras med en separat workshop inom styrketräning eller en kostföreläsning för att få ut ännu mer träningen och få svar på frågor om kost och träning. Eller varför inte köra en Camp TNT som en del av kickoffen eller en hälsosatsning.

Ledande och nytänkande.

Coach M strävar alltid efter att ge dig som kund de bästa träningsuppläggen och en positiv upplevelse. Camp TNT är inget undantag och ända sedan starten 2009 har träningskonceptet varit mycket uppskattat och givande vilket också visat sig på deltagarnas resultat och deras utvärderingar.

Idag är Camp TNT ett unikt och ledande koncept snarare än ytterligare en träningsform.

Såhär går det till

Camp TNT arrangeras i Rålambshovsparken i Stockholm eller på annan önskad plats. Träningen sker utomhus i grupp och leds alltid av personlig tränare som också går igenom de olika momenten och övningarna inför träningstillfället så att alla som deltar ska kunna göra det på ett effektivt och säkert sätt. Tanken är att träningstillfället ska ge något mer än att bara genomföras.

Övningarna är individuellt anpassningsbara för att såväl nybörjare som den med mer träningsvana ska kunna träna samtidigt men på sin egen nivå.

Varje tillfälle tar 75min exklusive eventuella transporter till och från träningsområdet.

Förbered dig och dina anställda på att få en rejäl energiboost!

Innehåll och pris

Camp TNT

  • 75min intensiv och utmanande träning utomhus inklusive genomgång och stretch.
  • Personlig Tränare som håller i träningen.
  • Pris: 6.000:-

Priset är angivet i SEK och är exklusive moms.