Coaching

kontakta-mig-mathias

Tack! Vi har nu mottagit ditt meddelande.Definiera, planera, genomför.

Vart är du idag? Vart ska du? Vad är det som driver dig mot ditt mål?

Coach M har lång erfarenhet av att via fysisk och mental träning samt individuellt anpassad kost hjälpa människor att definiera och genomföra den mest effektiva vägen mot en optimal hälsa, fysisk topprestation och allmänt bättre välmående. För att uppnå optimal hälsa och kunna prestera och fungera på topp behöver man fokusera på rätt saker, ha tydliga mål och en god självbild. Först när målen är tydliga och positivt förankrade med självbilden och sina värderingar kommer vägen dit betyda något och kunna generera stort inre driv och genuin passion vilket gör att resultaten kommer både snabbare och blir bestående.

Men kom ihåg, att göra en eller flera förändringar för att uppnå sina mål är ingen ”quick fix” och kräver stort engagemang och att man är beredd på att omvärdera och förändra sin livssituation samt prioritera och värdesätta sig själv under en tid.

Sikta högt och nå hela vägen.

För att komma vidare och utvecklas behöver man våga sig utanför sin ”komfortzon”, skapa nya rutiner och drömma stort. Man behöver möta sina rädslor för det okända och för ett tag lämna tryggheten i att veta vad man har. Det gäller oavsett om man vill utvecklas inom sitt yrke, som person eller optimera sin kropp.

Utrustad med en god självbild, positiv attityd, tydliga mål och en konkret plan gör att man har ett utmärkt utgångsläge för att nå hela vägen. Med vetskapen och en inre övertygelse och styrka om att det man gör är rätt för en själv är det mer troligt att man når hela vägen utan att falla offer för den senaste produkten, dieten, träningsredskapet eller ”tänket” vilket annars lätt hänt och kan liknas vid att spela roulette eftersom det är helt slumpmässigt om man lyckas eller inte.

Coaching-huvudsida-textbild 3

Med Coach M får du hjälp med att hitta till kärnan av det som driver dig, sätta tydliga mål och planera och strukturera den mest effektiva vägen dit så att du får kraft, lust och motivation att nå hela vägen fram.

Mer än bara träning.

Allting hänger ihop, både när det gäller oss själva men också i världen i stort. Ingenting är isolerat från något annat. Det gäller också fysisk träning där framgångar med att optimera sin fysik och hälsa är beroende av att man äter hälsosam och näringsanpassad mat och är i mental och emotionell balans.

En vältränad och balanserad kropp och sinne ger större möjligheter till att leva ett rikare, friare och friskare liv. Ett liv där man använder hela sin potential och har gott om energireserver över även efter att vardagssysslorna är gjorda.

Utöver att hjälpa dig att nå dina mål med träningen är coachingens syfte också att ge dig verktyg i form av ny kunskap om ”varför, vad, när och hur” du kan och bör äta och träna samt hur du kan använda din mentala kapacitet på bästa sätt så att du kan fortsätta att utvecklas i din träning och som individ på egen hand.

Du väljer!

Coach M Online eller Personlig Coaching.

Coach M Online är en ledande och unik interaktiv tränings- och coachingtjänst där du enkelt och effektivt sköter din träning, kost och personliga utveckling på egen hand. Coach M Online är skapad för att hjälpa dig lyckas nå dina mål, oavsett vilka de är, och innehåller de bästa uppläggen inom fysisk träning, kostråd och mental träning från Coach M. Dessutom är tjänsten laddad med smarta interaktiva funktioner, ett eget testcenter, kostskola, tips och råd med mera med mera. Coach M Online är den effektiva och raka vägen mot dina mål.

Personlig Coaching är ett exklusivt upplägg där du får personlig hjälp av Coach M med allt som rör din fysiska träning, kost och personliga utveckling och passar dig som har specifika krav och mål och/eller som önskar en nära kontakt med din coach. Du som väljer Personlig Coaching har  tillgång till Coach M Online helt kostnadsfritt under coachingperioden.