Coach M Online

Nordens mest kompletta plattform för hälsa och träning!

Coach M Online är en innovativ och heltäckande hälso- och träningsplattform för dig som vill förbättra din hälsa och träna med högsta möjliga kvalitet.

Som medlem har du tillgång till effektiva träningsupplägg, kostråd och mental träning som hjälper dig att uppnå optimal hälsa, personligt mästerskap och toppresultat i din träning. Här finns också en kostskola, ett testcenter, stor övningsbank, omfattande kunskapsbas inom kost, mental och fysisk träning, möjlighet att söka träningskompisar och skriva om dina framgångar i din egen träningsblogg samt mycket mer.

Tjänsten är till för alla och är öppen dygnet runt, året runt och är tillgänglig för dig vart du än befinner dig så länge du har tillgång till internet och är byggd för att ge en användarvänlig upplevelse oavsett om du använder din pc, laptop, surfplatta eller mobil.

 

Stå ut från mängden!

 

 

Träna med högsta möjliga kvalitet och låt varje tillfälle du ägnar åt att må bättre och förbättra formen göra skillnad.

Med hjälp av Coach M Online optimerar du din hälsa och når dina träningsmål snabbare än andra – och fortsätter att utvecklas.

 

På Coach M Online.

 

Kom igång snabbt och enkelt!Coach-M-online-textbild-1

Att bli medlem tar endast 1 min och är gratis. Inom 5 min från det att du fått tillgång till tjänsten har du fått ett träningsprogram baserat på dina träningskriterier. Ger du det ytterligare 10 min har du också fått ett kostråd som är anpassat efter din metabola huvudgrupp.

Sedan är det bara att sätta fart mot dina mål!

Prova Coach M Online gratis i 14 dagar.

Som ny medlem får du prova tjänsten helt utan kostnad i 14 dagar. Därefter kostar tjänsten 249 SEK per månad.

Ingen bindningstid.

Det är gratis att bli medlem på Coach M Online och ditt medlemskap har ingen bindningstid.

Medlemsregistrering

Coach M online

Nordens mest kompletta träningstjänst.

Månadskostnad: 249:-/månad
De första 14 dagarna är gratis

Bli medlem Pris i SEK & inkl. moms.