Fysisk Träning

Optimalt resultat

Med Coach M höjer du nivån i din träning så att varje pass gör skillnad och tar dig närmare dina mål.

Lyft blicken, sikta högt och nå hela vägen

En vältränad och koordinerad kropp fungerar bättre och ger oss valmöjligheter i livet. Dessutom ger den oss massor med energi. Och för att skapa ett hälsotillstånd som är positivt och mer än bara frånvaro av sjukdom, krävs att vi aktiverar oss fysiskt.

Vi har alla unika förutsättningar för vilken typ av träning som passar oss bäst och det kan skilja mycket mellan två individer. Långa/Korta ben, längden på senor och muskler, ledernas utformning, antalet muskelFysisk traning-textbildfibrer i en specifik muskel, lång/kort överkropp, större/mindre lungvolym är exempel på olika genetiska förutsättningar. Detta gör att en viss individ lättare kan bygga muskler och en annan kan springa snabbare och längre.

Dock gäller samma förutsättningar för alla som vill förbättra sin fysiska kapacitet. Då gäller det att träna smart, disciplinerat och målinriktat.

Och Coach M kan visa dig hur!

Kvalitet före kvantitet

Detta är talesätt slår huvudet på spiken i många avseenden, så också inom fysisk träning.

Fysisk träning handlar ju om så mycket mer än något man ska bocka av i schemat eller ”måste göra”. Den är en betydande del i att må och fungera på bästa sätt, under förutsättning att den bygger på tydliga egenbestämda mål, utförs korrekt och har ett givet syfte.

Att hitta rätt balans mellan träning och återhämtning är dock avgörande för de resultat man får.

Ökad kunskap ger bättre resultat

Att träna med Coach M är en upplevelse som kommer revolutionera din träning genom ökad kunskap om träning och bättre självförtroende så att du kan fortsätta att utvecklas på egen hand.

När du upplever att du har koll på läget och ser ett positivt resultat av din ansträngning ökar också din ”må bra känsla” vilket hjälper dig att ta dig från bra till bättre både snabbt och effektivt.