Camp TNT

Camp TNT – en riktig energiboost!

Camp TNT är energirika och utmanande träningsupplägg som i mer än fyra år inspirerat och motiverat människor till att komma vidare i sin träning.

Camp TNT finns i olika varianter och erbjuds både i Sverige och utomlands. Här varvas fysisk träning med test- och teknikdagar, personlig coaching, workshops och föreläsningar. En unik del av Camp TNT är att varje deltagare får utrymme att träna på sin egen nivå även om träningstillfället sker i grupp.

Som deltagare finns förutsättningarna för att du ska komma i riktigt bra form samtidigt som du lär dig mer om de faktorer som utgör grunden för att du ska nå dina mål med träningen så att du kan hålla dig i toppform så länge du vill och naturligtvis också att må bättre.

Utöver de välorganiserade och energifyllda träningstillfällena finns separata dagar inplanerade för tester och teknikträning. Dessa dagar startar med tester och ägnas sedan åt att du som deltagare antingen tränar ett pass eller i lugn och ro kan förbättra din teknik för mer kvalitativ träning med hjälp av din tränare som denna dag lägger extra fokus på teknik och syfte med träningen. Dessa dagar är också ett ypperligt tillfälle att få svar på dina frågor.

Träningen sker i grupp och leds av personlig tränare. Övningarna är individuellt anpassningsbara för att såväl nybörjare som elit ska kunna träna samtidigt och på sin egen nivå.

Förbered dig på att få en rejäl kick i din träning.

Tränaren på plats är lyhörd och engagerad.

Ända sedan starten av Camp TNT 2009 har upplägget ständigt utvecklats och blivit bättre tack vare all den fantastiska återkoppling och de förslag som alla deltagare givit under åren. Tack!Coach M strävar alltid efter att ge dig som kund en positiv upplevelse och de bästa träningsuppläggen. Säsongen 2015 erbjuder därför två varianter av Camp TNT där Camp TNT Tobago är en specialvariant som inkluderar personlig coaching, workshops inom fysisk träning, föreläsningar inom kost och mental träning samt hela två veckors träning på Tobago.

Läs mer om respektive variant i menyn ute till höger.

 

Tidigare kunder säger

Anna Kilander, Stockholm

Det bästa sättet att starta dagen på är med Camp TNT! Efter att ha varit deltagare under flera år känns det varje säsong som...

Läs mer »

Det bästa sättet att starta dagen på är med Camp TNT! Efter att ha varit deltagare under flera år känns det varje säsong som att återse en god vän. Dessutom är träningen på ”campen” en bra måttstock för att träningen under vinterhalvåret givit resultat.

Det som jag verkligen gillar med Camp TNT är att det är så jäkla bra stämning i gruppen och lätt att få vänner samtidigt som träningen är rolig och riktigt utmanande.

Stäng