Behandling

Må och fungera så bra som möjligt!

Många lever idag ett liv med en icke optimal hälsa och är inte ens medvetna om det då dagens ”hälsostandard” utgörs av huvudvärk, allergier, snuva, hosta, kronisk trötthet, värktabletter etc… Men så länge man är i frånvaro av sjukdom är allting okej, eller?

En sak är i alla fall säker och det är att det inte är naturligt att ständigt uppleva stress, behöva huvudvärkstabletter, antiinflammationstabletter, ”kaffe på maten” eller energidryck för att boosta energin under dagen för att senare på kvällen ”crasha”, sova dåligt, lite eller inget alls och kanske till och med behöva insomningstabletter för att sova.

Kroppen får aldrig en chans att återhämta sig och självläka så att den kan fungera på ett optimalt sätt. Över tid blir resultatet en sjuk/ohälsosam, spänd kropp som i sin tur kan leda till hållningsfel som i sin tur kan ge ömhet, stelhet och värk i muskler, leder, nacke samt generera över- och/eller felbelastningsskador samt ett påskyndat åldrande och eventuell utbrändhet.

Vanliga symtom på och orsaker till obalans

 • Värk/Smärta i rygg, axlar, nacke eller i någon led och/eller muskel som inte verkar ge med sig.
 • Golf/Tennisarmbåge, Hoppar/Löparknä, Hälsporre.
 • Kroniska förkylningssymtom eller besvär av allergi.
 • Ständigt trött och upplevelsen av att aldrig riktigt kunna återhämta sig.
 • Stor mängd upplevd stress över längre tid.
 • Sover dåligt, lite eller kanske inte alls alternativt svårt att vakna på morgonen.
 • Fysiska trauman såsom bil, cykel eller mc-olycka, större tandkirurgi, skador i samband med fysisk aktivitet.
 • En känsla av att inte vara hel.
 • Uteblivet/Icke önskat resultat av fysisk träning.

Känner du igen dig i en eller flera av ovan nämnda punkter är det sannolikt att din kropp är i någon form av obalans och inte lyckas återställa balansen på egen hand. Den kan då behöva lite hjälp på vägen.

Bryt trenden och skapa flyt

Stanna upp! Andas. Se dig omkring. Bestäm dig för att det är dags att bryta trenden, sluta trampa vatten och börja flyta igen så att du kan skapa momentum framåt.

Nu är här och här är nu. Skapa förutsättningar för att leva livet fullt ut i en kropp som mår och fungerar så bra som möjligt. Coach M hjälper dig på vägen.

Kinesiologisk behandling

Behandling av Coach M syftar till att med hjälp av tillämpad kinesiologi hitta orsaker till din problematik/nuläge, åtgärda dessa och återupprätta balansen i din kropp så att den sedan på egen hand kan självläka och återhämta sig till att börja må och fungera på bästa sätt igen.

En behandling kan innehålla en eller flera saker, exempelvis:

 • Bäcken,- led- och kotkorrigering genom Mobilisering och ”Impulsering®”.
 • Behandling av käkled.
 • Muskelbalansering.
 • Fysisk/korrektiv träning utifrån resultatet av hållningsanalys.
 • Triggerpunktsbehandling och fasciamassage.
 • Akupressur och energibalansering.
 • Genomgång av kost för att hitta eventuella intoleranser och näringsbehov.
 • Förslag på och genomförande av livsstilsförändringar.

Notera: Coach M arbetar med friska människor som av någon anledning inte mår bra och fungerar optimalt. Sjukdom och akuta skador som behöver medicinsk insats och vård ska hanteras av sakkunnig expert inom aktuellt område.

Särskilt intressant för dig som tränar

För dig som är aktiv och tränar är det särskilt intressant att se till att kroppen fungerar som den ska eftersom arbetskravet och belastningen på kroppen är så mycket större under aktivitet. Genom att integrera kinesiologisk behandling med fysisk träning lyfter man sin egen prestationsnivå rejält.

Exempelvis:

Här kan du se ett exempel på effekten av mina behandlingar.

Golfswing

Innehåll: Förbättra din golfswing.

Fokusområden är att optimera funktion, koordination och rörlighet i arbetande muskulatur.

 Golfswing

Genom anamnes, undersökning och kinesiologisk behandling samt ev kostråd och korrektiv träning är det möjligt att hitta och behandla grundorsaken till problemen för att optimera funktion och rörelseförmåga.

Behandlingsalternativ

Vad som passar dig bäst beror på vad du söker för och dina personliga förutsättningar och önskemål.

Välj ett av följande alternativ.

Behandling – 60 min

Pris: 900 SEK

Behandlingarna baseras på tillämpad och manuell Kinesiologi, biokemisk balansering samt fysisk och mental träning.

Mottagning

Behandling utförs primärt i Tyresö, Stockholm.

Det finns också möjlighet att behandling sker på annan plats, ort eller hemma hos kund¹, men då först efter separat överenskommelse.

¹ För enskilda behandlingar hemma hos kund, eller på annan plats bestämd av kund, med en resväg för Coach M på 15min eller mer enkel väg tillkommer 500:-/behandling.

Kvalitetssäkrad medlem och försäkrad

Mathias, aka Coach M, är kvalitetssäkrad och kompetensutvecklad medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och innehar erforderlig patientförsäkring.

Samtliga priser på denna sida är angivna i SEK och är inklusive moms.

Tidigare kunder säger

Eva Norrman Brandt, Stockholm

Ibland har man tur! I mitt sökande efter en Personlig Tränare drog jag en vinstlott då jag hittade Mathias. Han visade sig vara...

Läs mer »

Ibland har man tur! I mitt sökande efter en Personlig Tränare drog jag en vinstlott då jag hittade Mathias. Han visade sig vara en av de riktigt kunniga inom flera viktiga områden inom hälsa och träning.

Via en mix av kinesiologiska behandlingar, kostråd och fysisk träning har han på ett utmärkt sätt hjälpt mig att åstadkomma stora förbättringar i rörlighet, styrka och kroppskännedom. Dessutom har även balansen och koordinationen mellan höger och vänster kroppshalva blivit mycket bättre.

Idag upplever jag att min totalhälsa är bättre än tidigare och tydligen ser jag också starkare ut, iaf om jag ska tro mina nära och kära…! 🙂

Stäng

 

Intresseanmälan – Behandling

Namn:

Telefon:

E-post:

Intresseanmälan gäller tjänsten:

Berätta i korthet om dig själv och vad du önskar få hjälp med: