Camp TNT

Camp TNT – en riktig energiboost!

Camp TNT är ett energifyllt och utmanande träningskoncept utomhus som i mer än fyra år inspirerat och motiverat människor till att komma i form. Här varvas fysisk träning i form av styrketräning, funktionell träning och hinderbanor.

En unik och viktig del för denna typ av utomhusträning är att varje deltagare på Camp TNT får utrymme att träna på sin egen nivå även om träningstillfället sker i grupp.

Ledande och nytänkande

Camp TNT har ända sedan starten varit ett mycket uppskattat träningskoncept hos deltagarna där kvalitet ALLTID går före kvantitet. Detta har gång på gång visats sig på deltagarnas resultat och i deras utvärderingar.

Camp TNT ett unikt och innovativt träningskoncept där varje övning fyller en funktion snarare än ytterligare en träningsform.[/clear]

Rabatt till dig som rekryterar

Är du skicklig på att få med folk har du mycket att tjäna. För varje person du lyckas rekrytera till Camp TNT får du 20% rabatt på din deltagaravgift. Rekryterar du 5 eller fler tränar du alltså helt gratis.

De personer som du lyckats rekrytera uppger att du är motivationens mästare i sin anmälan och du får rabatt.

När, Var och Hur?

Träningsperiod: 17/8 – 16/9 2020

Träningsdagar: Måndagar och Onsdagar.

Träningstid: 06:30-07:30

Träningsplats: Rålambshovsparken, Stockholm

Anmälan och pris

  • Anmäl dig genom att mejla namn och om du önskar Camp TNT 1 eller Camp TNT 2 till info@coachm.se
  • Pris:
    • 1995 SEK (Camp TNT 1)
    • 2495 SEK (Camp TNT 2) I detta paket ingår en scanning av din kroppshållning (värde 995 SEK) tillsammans med individuella tips och råd för en så bra träningsupplevlse, resultat och kroppshållning som möjligt.

 

Priserna är angivna i SEK och inklusive moms.