Personlig Coaching

Dags att sätta fart på träningen och få resultat!

Det krävs mer än ”det perfekta träningsprogrammet” för att lyckas nå de mål man satt upp med sin fysiska träning och för att uppnå optimal hälsa.

En individuellt anpassad kost tillsammans med mental träning är två pusselbitar som behöver komplettera den fysiska träningen för att lyckas, och för att fortsätta utvecklas på ett positivt sätt över tid. Med dessa på plats kommer den fysiska träningen också att ge så otroligt mycket mer. Kvalitet före kvantitet.

Rätt inställning och attityd.

Personlig coaching.bildtext.2

För att kunna fortsätta att utvecklas på egen hand även efter coachingperioden är det viktigt att vara villig att göra nödvändiga förändringar och vara öppen för nya sätt att tänka, träna och äta samt vara aktiv och intresserad under coachingperioden.

Du äger din egen utveckling.

Coaching på dina villkor.

Coachingen är i grunden distansbaserad vilket innebär att du kan få hjälp av Coach M var du än bor vilket är en stor fördel. Utöver Coach M som din personliga coach har du till din hjälp också tillgång till nordens mest kompletta plattform för hälsa och träning – Coach M Online.

När du väljer något av de mer kompletta coachingpaketen här nedan ingår denna tjänst helt kostnadsfritt under aktuell coachingperiod.

Personlig coaching textbild 1Träffa coachen!

Den absolut bästa kombinationen för optimalt resultat är att boka in personliga träffar med Coach M parallellt med coachingen. Innehållet för dessa träffar bestämmer du och Coach M tillsammans men vanligt är att träffarna vigs åt att träna, finputsa träningsteknik för den fysiska träningen, prata kost eller träna mental träning. Du kan också boka behandlingstillfällen.

Coachingpaket.

Här nedan kan du välja bland flera olika coachingpaket. Välj det som bäst passar dig. Behöver du annat upplägg än de nedan så kan du naturligtvis få ett skräddarsytt sådant efter dina behov och önskemål.

Hållnings- Rörelse och Funktionsanalys (HRF)

Pris: 2.350 SEK – (du sparar 249 SEK)

Notera! Hållnings- Rörelse- och Funktionsanalysen kräver en fysisk träff med Coach M.

Coachingpaket – Kost:

 • Personlig koststrategi för optimalt resultat inklusive 3 veckors uppföljning.
 • 30 dagar gratis ”prova på-period” på Coach M Online.

Pris: 3.500 SEK – (du sparar 249 SEK)

Coachingpaket – Träning:

 • Personlig träningsstrategi för optimalt resultat inklusive 3 veckors uppföljning.
 • 30 dagar gratis ”prova på-period” på Coach M Online.

Pris: 3.500 SEK – du sparar 249 SEK)

Coachingpaket BAS:

 • Personlig kost- och träningsstrategi för optimalt resultat inklusive 4 veckors uppföljning.
 • 30 dagar gratis ”prova på-period” på Coach M Online.

Pris: 6.850 SEK – (du sparar 399 SEK)

Coachingpaket BALANS:

 • Personlig kost- och träningsstrategi för optimalt resultat inklusive 4 veckors uppföljning.
 • 3st behandlingstillfällen.
 • 30 dagar gratis ”prova på-period” på Coach M Online.

Pris: 9.500 SEK – (du sparar 449 SEK)

Coachingpaket PRESTATION:

 • Personlig kost- och träningsstrategi för optimalt resultat inklusive 4 veckors uppföljning.
 • Hållnings- Rörelse och Funktionsanalys.
 • 5st behandlingstillfällen.
 • 6 veckor gratis ”prova på-period” på Coach M Online.

Pris: 13.500 SEK – (du sparar 723,50 SEK)

Notera! Hållnings- Rörelse- och Funktionsanalysen kräver en fysisk träff med Coach M.

Samtliga priser på denna sida är angivna i SEK och är inklusive moms.

Tidigare kunder säger

Anna Kilander, Stockholm

Innan jag tog hjälp av Mathias tränade jag 5-6ggr/vecka, stressade mycket och åt oregelbundet. Trots att jag var mycket aktiv...

Läs mer »

Innan jag tog hjälp av Mathias tränade jag 5-6ggr/vecka, stressade mycket och åt oregelbundet. Trots att jag var mycket aktiv och verkligen kämpade för att få resultat uteblev dem.

Men eftersom jag lätt skulle kunna ha tränat ännu mer och ännu längre pass ville jag först veta om det jag gjorde var rätt. Det var då jag tog hjälp av Mathias.

Till min förvåning blev det inte fler pass, istället fick jag order om att endast träna 4ggr/vecka, men då med ett strukturerat upplägg där också kost, målplanering och återhämtning fanns på schemat. Varje pass planerades och hade ett tydligt syfte. Mathias ord ”kvalitet före kvantitet” ringer fortfarande i mina öron.

Först efter ett tag sjönk budskapet in. Nu inser jag att det står för så mycket mer än bara fysisk träning och innefattar allt ifrån de tankar jag tänker, hur och vad jag tränar, om jag stressar mycket till den mat jag väljer att äta. För att verkligen må bra handlar det om en total balans i livet med hög livskvalitet. Och det får man helt klart inte av att stressa och samtidigt försöka prestera mer.

Med färre pass per vecka (= mer återhämtning), rätt kost för mig och tydliga mål och syfte för varje pass upplevde jag att träningen äntligen gav resultat samt att jag hade mer tid över till annat, dvs egen tid och återhämtning (= mindre stress).

Tiden med Mathias som coach har hjälpt och inspirerat mig till att lyssna på min kropp och veta vad den behöver för att må så bra som möjligt

Stäng

Stephanie Lundell, Stockholm

Efter sex veckor med Mathias som coach fick jag väldigt bra koll på hur jag skulle äta och dricka för att ge kroppen maximal...

Läs mer »

Efter sex veckor med Mathias som coach fick jag väldigt bra koll på hur jag skulle äta och dricka för att ge kroppen maximal energi såväl för träning som för annat i vardagen.

Mathias är pedagogisk när han lär ut och har gedigen kunskap i näringslära. I perioder då jag inte kunnat träna lika mycket (ja sådana perioder kommer och går) har jag kunnat sänka energiintaget samtidigt som jag fortfarande ger kroppen all näring den behöver, vilket innebär att jag kan behålla min vikt, vara frisk och ha energi även när jag inte tränar. Det har gjort det enklare att börja träna mer igen efter en träningssvacka.

Trots att det nu är flera år sedan jag gick sexveckorsprogrammet är de kunskaper och insikter jag fick då fortfarande till stor hjälp i min vardag.

Stäng

Alexander Avernäs, Stockholm

Jag har tränat regelbundet i hela mitt liv, men jag kände att jag hade stannat av. Träningen gav inte önskat resultat och var...

Läs mer »

Jag har tränat regelbundet i hela mitt liv, men jag kände att jag hade stannat av. Träningen gav inte önskat resultat och var inte lika givande längre och jag behövde hjälp med att komma vidare och utvecklas.

I början av 2014 kom jag lämpligt nog i kontakt med Mathias.

Efter ett inspirerande första möte och en omfattande analys som bland annat inkluderade en kartläggning av mina kostvanor och träningsrutiner såväl som livsstil och mentala faktorer satte vi fart.
Jag satte nya tydligare mål, lade om mina kostvanor och träning. Helt plötsligt vände det. Jag fick resultat av min träning och kände mig mer motiverad och friskare än på länge. Jag upplevde att jag fick så mycket mer än själva träningen.

Jag fick en helt ny bild av vad träning och kost kan göra för hälsan och välbefinnandet. Jag lärde känna min kropp på ett helt nytt sätt och kan nu ärligt säga att JAG VET vad jag behöver när det gäller min träning, kost och återhämtning/vila för att jag ska må så bra som möjligt och få önskat resultat.

Jag har mycket mer energi på dagarna och har aldrig känt mig starkare.

Tack Mathias!!

Stäng

Anna Danielsson, Eskilstuna

Min dröm har länge varit att få spela fotboll på hög nivå men under en längre tid hade jag dragits med besvärliga muskelbristningar i framsida lår och...

Läs mer »

Min dröm har länge varit att få spela fotboll på hög nivå men under en längre tid hade jag dragits med besvärliga muskelbristningar i framsida lår och min träningsmotivation var låg. Min träningsmotivation var låg och mina studier under andra året på gymnasiet tog mycket tid. Jag hade dåligt med energi och jag kände mig stressad.

Eftersom de behandlingar jag fick av muskelbristningarna endast hjälpte för stunden behövde jag hitta ett sätt att förebygga dem så att jag slapp få dem överhuvudtaget. Efter en tids sökande efter någon som skulle kunna hjälpa mig fick jag till slut kontakt med Mathias.

Detta var i början av 2014 och jag var mitt upp i min satsning mot att nå damallsvenskan. 

Efter att Mathias gjort en grundlig analys av min träning, kost och mer personliga livsstilsfaktorer skapade han ett skräddarsytt och strukturerat tränings- och kostupplägg. Allt var anpassat efter mig, min träning och schemat i skolan.

Mathias fanns alltid där för mig om jag behövde fråga något och han följde kontinuerligt upp mig så att allt fungerade, kändes bra och gav önskat resultat. Jag upplevde stor skillnad i återhämtning och energinivå. Mina muskelbristningar försvann och kom aldrig tillbaka.

Mathias var min coach i drygt ett år och under denna tid lärde jag mig mycket om fysisk träning men också att kosten och den mentala balansen är oerhört viktiga för att komma vidare och få vara frisk och skadefri.

Att få lära mig hur jag sätter personliga mål som motiverar, hålla fokus på det positiva i det som sker och bygga upp en god självkänsla och gott självförtroende är något jag tar med mig för resten av livet.

Tack!

 

Stäng

Urban Skogh, Stockholm

Jag tog kontakt med Mathias första gången för 2år sedan (2013) då jag efter 37år av styrketräning, är nu 56år, i och för sig var hyggligt vältränad men...

Läs mer »

Jag tog kontakt med Mathias första gången för 2år sedan då jag efter 37år av styrketräning, är nu 56år, i och för sig var hyggligt vältränad men upplevde att jag hade stagnerat i min utveckling och fastnat i mina träningsrutiner.

En del i detta är att jag i mitt arbete inom flyget reser mycket och under intensiva arbetsperioder har en stor utmaning i att kunna upprätthålla kost och träning som på hemmaplan. Dessutom hade jag börjat få problem med axlarna och insåg att jag behövde hjälp för att komma vidare.

Genom att lyssna, förstå och se helhetsbilden för just mig och min livssituation skapade Mathias ett individuellt anpassat kostupplägg och ett specifikt träningsprogram både för min träning när jag är hemma och när jag reser. Och även om upplägget krävde att jag gjorde förändringar i min vardag gick det ändå att integrera på ett enkelt sätt. Med en tydlig struktur lärde jag mig nya sätt att träna på och fick ganska omgående bättre resultat. Jag märkte tydligt att jag blev starkare och gick dessutom ner några kilon.

Kosten och träningen under mina resor blev mycket mer effektiv och jag behövde inte ”börja om” när jag kom hem.

Under de perioder jag anlitat Mathias som coach har jag också haft förmånen att kunna träffa honom vilket har varit mycket positivt för mig och min utveckling. Under dessa träffar fick jag hjälp med min löpteknik och insikt i hur jag effektivt kan träna mina axlar utan smärta och för att förebygga vidare slitage.

Som coach och tränare är Mathias mycket kunnig, närvarande, engagerad och inspirerande. Genom hans sätt att förmedla en helhetsbild av hur mental träning, kost och fysisk träning hänger ihop har jag fått verktyg att använda för att fortsätta utvecklas på egen hand. Jag kommer även i fortsättningen ta hjälp av honom och kan varmt rekommendera dig som är redo att komma vidare, är beredd att lyssna och ”göra om – göra rätt” att kontakta honom.

Stäng

Maria Barrsäter, Västerås

När jag tog kontakt med Mathias var det för att få hjälp med mer än bara den fysiska träningen. Träna hade jag gjort förr. Jag sökte...

Läs mer »

När jag tog kontakt med Mathias var det för att få hjälp med mer än bara den fysiska träningen. Träna hade jag gjort förr. Jag sökte mer harmoni i livet tillsammans med en bättre fysik. Den som söker ska finna, så också jag.

Mathias hjälpte mig att inse att kvalitet alltid går före kvantitet och att min mentala närvaro, mål och syfte med träningen och kontakten med min kropp spelar roll för hur jag mår och vilka resultat jag får med min träning. Eftersom jag, som så många andra, tidigare hade fokus på att ”mer alltid är bättre”, dvs för att få önskat resultat så behöver man kämpa hårdare och träna mer, hade jag överansträngt vissa delar av kroppen medan andra var otränade.

Mathias fick mig att förstå vikten av att allt jag gör och tänker under hela dygnet spelar roll för vilken kvalitet träningen ger. Till exempel är det stor skillnad på att tro att man äter bra och nyttig mat och att VETA vad som är nyttig kost och vad som passar just mig. Med facit i hand är det ju självklart att allt vi väljer att stoppa i oss påverkar hur vi mår och hur väl kroppen fungerar.

Att hitta balans mellan träning, kost och återhämtning gjorde att jag fick bättre resultat än någonsin och blev mycket bättre i ryggen trots att jag, till min förvåning, faktiskt tränade färre timmar än tidigare. Skälet till att det fungerade var just ”kvalitet före kvantitet”. Genom att varje träningstillfälle var av bättre kvalitet och med tydligt mål och syfte kunde jag gå ”all in” varje pass och ha mer tid till återhämtning.

Tiden med Mathias som min coach och tränare kan därför sammanfattas i ett ord – kvalitet!

Stäng

Karin Al Maliki Hansson, Stockholm

När jag kom till Mathias var jag i botten och mådde väldigt dåligt. Tack vare hans ödmjukhet, men också...

Läs mer »

När jag kom till Mathias var jag i botten och mådde väldigt dåligt. Tack vare hans ödmjukhet, men också bestämdhet, kunde jag börja se min situation från nya perspektiv.

Mathias är enormt kunnig och en stor inspiratör. Han bjuder på sina kunskaper och kan hjälpa en oavsett vilka förutsättningarna är, han har något för alla.

Stäng

Peter Jönsson, Stockholm

Mathias och jag har haft en lång och spännande resa tillsammans som startade redan 2010 då jag anmälde mig till...

Läs mer »

Mathias och jag har haft en lång och spännande resa tillsammans som startade redan 2010 då jag anmälde mig till den triathlonsatsning han då drog igång med syfte att coacha 10 personer till att ställa upp i olympisk distans på Stockholm Triathlon 2011.

När jag först träffade honom var min kropp sliten och jag hade ett skadat knä. Så den första tiden gick åt till rehab och grundläggande styrketräning.
Mathias personliga engagemang och gedigna kunskap inom träning gjorde att jag fick den hjälp jag behövde och både kroppen och knät blev snabbt bättre.

2011 ställde jag upp i min första triathlontävling och hade en mycket rolig upplevelse. All träning, planering och förberedelser hade givit grymt bra resultat.

Jag fortsatte träna på egen hand under en säsong. Men under hösten 2012 bestämde jag mig för att jag ville satsa på att köra full distans, dvs ”Ironman-distans”, kommande säsong och kontaktade åter Mathias för att få hans hjälp med att bygga upp min kropp inför de extrema påfrestningar ett sådant lopp innebär.

Nu, över 4år senare, har vårt samarbete hjälpt mig att genomföra ett flertal Ironman och marathon, ta en 3:e plats i Motala triathlon och landa en 17:e plats på ö-till-ö förra säsongen (2014) som ofta rankas som en av världens tuffaste endagstävlingar.

Peter Jonsson-2

Trots all extrem belastning på min kropp har Mathias hjälpt mig att kunna prestera och hålla mig skadefri genom att kontinuerligt planera, analysera och genomföra rätt typ av styrketräning som är bäst lämpad för mig så att min kropp håller och förblir hel och frisk.
Än idag anlitar jag Mathias fortlöpande för att fortsätta få hjälp med att utvecklas och optimera min kropp för ökad prestationsförmåga och jag ger honom mina varmaste rekommendationer för alla som söker en professionell coach och tränare.

Stäng

Malin Hulander, Oxelösund

Som skiftarbetare är det svårt att få till bra rutiner för träning, mat och återhämtning som fungerar oavsett...

Läs mer »

Som skiftarbetare är det svårt att få till bra rutiner för träning, mat och återhämtning som fungerar oavsett om jag arbetar natt- eller dagskift. Jag upplevde att träningen inte gav de resultat jag önskade och insåg jag att jag behövde hjälp med att planera och strukturera träningen och vad jag skulle äta.

Lägligt nog så kom Mathias till det företag där jag arbetar och gav en föreläsning inom kost. Efter att ha lyssnat på hans föreläsning visste jag att han var rätt person för att hjälpa mig. Hans otroliga utstrålning och närvaro samt förmåga att inspirera är medryckande och jag kände att jag ville sätta igång så snart som möjligt.

Efter föreläsningen tog jag kontakt med Mathias för att få personlig hjälp. Efter en grundlig analys av min träning, kost och mål samt livsstil skapade han ett kost- och träningsupplägg till mig som var skräddarsytt efter mina mål, förutsättningar (bla laktosintolerans) och livsstil. Upplägget var gjort så att det fungerade oavsett var i skiftgången jag befann mig (10-veckors skiftcykel) vilket var otroligt bra. Äntligen hade jag tillgång till genomtänkta lösningar för träning, kost och vila oavsett arbetsscenario.

Mathias pedagogiska sätt gör att han inte bara ger ut upplägget och att man sedan ska ”fixa det på egen hand” utan förklarar verkligen varför det ser ut på ett visst sätt och hur jag kunde tänka och göra om jag av någon anledning var tvungen att avvika från planen. Under de 6 veckor coachingperioden varade lärda jag mig väldigt mycket och känner mig trygg i att jag nu vet hur jag ska äta, träna och hur viktigt det är med återhämtning.

Dessutom fick jag bra hjälp med den mentala biten för att arbeta med min självbild och hitta inre inspiration och motivation vilket har varit en stor utmaning för mig. När jag nu ser på detta i efterhand är det ju rätt så självklart att om man inte är mentalt inställd och beredd på att göra de förändringar som krävs, sett till både livsstil och egna tankar, för att nå de mål man satt upp kommer man inte heller att nå hela vägen och definitivt inte att lyckas upprätthålla förändringarna över tid.

Trots att det har hänt att jag ibland prioriterar annat än träning så håller jag alltid maten vilket gör att det är lätt att komma tillbaka till träningen.

För mig var Mathias den push som jag behövde för att komma igång. Och så här lång tid som jag har lyckats upprätthålla träningen och kosten har jag aldrig klarat av att hålla i tidigare utan att falla tillbaka på gamla vanor som tar ett halvår innan jag är igång och tränar igen.

Jag är supernöjd!

Stäng

Henrik Sandqvist, Stockholm

Jag har tränat under större delen av mitt liv och körde mitt första gympass redan på 90-talet. Dock tenderar jag att...

Läs mer »

Jag har tränat under större delen av mitt liv och körde mitt första gympass redan på 90-talet. Dock tenderar jag att träna för mycket och drar därför på mig skador emellanåt.

Under senare år har jag fått den ena skadan efter den andra, (diskbråck 2013, ryggskott 2014 och senast en överansträngd axel 2015). Och med målet att bygga muskler insåg jag att jag behövde hjälp med att hitta ett upplägg där jag kunde minska skaderisken, läka nuvarande skador, förebygga framtida skador och samtidigt optimera resultatet av min träning.

I slutet av augusti 2015 tog jag därför kontakt med Mathias.
Det första jag noterade var att jag aldrig tidigare har träffat en tränare som har mer fokus på sin kund/patient än Mathias. Han ger dig 100% av sin uppmärksamhet och hjälper dig med alla detaljer i såväl träningsutförande fokus och kost om man så önskar.

Resultatet av att jag nu har följt hans träningsupplägg och råd under ett par månader är att jag äntligen är skadefri och samtidigt når mina önskade träningsresultat.

Mathias pedagogiska sätt och kompetens gör att han kan hjälpa både nybörjare och erfarna tränande och jag ger honom mina varmaste rekommendationer.

Stäng

Eva Norrman Brandt, Stockholm

Ibland har man tur! I mitt sökande efter en Personlig Tränare drog jag en vinstlott då jag hittade Mathias. Han visade sig vara...

Läs mer »

Ibland har man tur! I mitt sökande efter en Personlig Tränare drog jag en vinstlott då jag hittade Mathias. Han visade sig vara en av de riktigt kunniga inom flera viktiga områden inom hälsa och träning.

Via en mix av kinesiologiska behandlingar, kostråd och fysisk träning har han på ett utmärkt sätt hjälpt mig att åstadkomma stora förbättringar i rörlighet, styrka och kroppskännedom. Dessutom har även balansen och koordinationen mellan höger och vänster kroppshalva blivit mycket bättre.

Idag upplever jag att min totalhälsa är bättre än tidigare och tydligen ser jag också starkare ut, iaf om jag ska tro mina nära och kära…! 🙂

Stäng

Intresseanmälan – Personlig Coaching

Namn:

Telefon:

E-post:

Intresseanmälan gäller tjänsten:

Berätta i korthet om dig själv och vad du önskar få hjälp med: