Optimal fysik

Heldagsevent för optimal hälsa, funktion och prestation

Under detta heldagsevent med Coach M får du lära dig mer om den röda tråd som finns mellan kost, fysisk träning och mental balans för att uppnå optimal hälsa, funktion och prestation. Eventet vänder sig till alla hälso- och träningsintresserade oavsett om målet är att bygga muskler, prestera bättre inom konditionsidrott, gå ner i vikt eller bara må bättre.

Event-optimalfysik-lindesbe

Kost, mer än bara kalorier

Genom att få insikt i och förståelse för hur maten vi äter påverkar våra kroppar och hjärnor skapar vi förutsättningar för att kunna ta bättre och mer intelligenta beslut om vad vi stoppar i oss.

Matprat-textbild-1Kostföreläsning denna dag lyfter på locket till vår fulla potential och visar på de direkta sambanden mellan vår hälsa och maten vi äter. För att skapa en helhetsbild av VARFÖR vår kost bör se ut på ett visst sätt börjar föreläsningen med grundläggande näringslära för att sedan fortsätta med hormonlära och praktisk tillämpning där alla pusselbitar faller på plats och flera ”aha-upplevelser” ofta kommer.

Genom att dessutom titta närmare på hur olika metabola huvudgrupper ser ut och vilken som bäst passar dig blir det tydligare för hur just du kan äta för att må och fungera bättre.

Styrketräning, grunden till all annan träning

Workshop-2Under workshopen denna dag får du lära dig mer om grundläggande principer inom styrketräning, dess syfte och breda användningsområde för att ta din träning till nästa nivå. Korrekt planerad och utförd förbättrar styrketräning kroppens funktion och prestation och all annan träning blir mer effektiv. Styrketräning är fundamental för att bli av med övervikt i form av fett, bli snabbare, starkare, rörligare och muskulärt större eller en kombination av flera saker.

Workshopen tar bland annat upp muskelfokus vs rörelsefokus, lyftteknik och tillämpning.

Fartfylld final

Dagen avslutas med Camp TNT som är Coach M´s eget koncept för utomhusträning. Här knyts dagens workshop ihop med samtliga övningsmoment och du kommer garanterat göra ett riktigt bra träningspass. Gasen i botten, närvaro och fokus. Let´s go!

Program

Här publiceras program för aktuella Optimal Fysik-event

Dela programmet med dina vänner via mejl eller facebook. Du kan också skriva ut det och sätta upp på jobbet, i skolan eller i din Brf.

Pris: 795 SEK/person

Notera: Nivån på föreläsningen, workshopen och utomhusträningen är sådan att alla, oavsett kunskaps- och träningsnivå, kan vara med.

Utomhusträningen går att anpassa till nybörjare såväl som elittränande.

OBS! Minsta antal deltagare är 20 personer.