Workshop

Kvalitet före kvantitet.

Under mina 10år i träningsbranschen har jag sett många träningstrender komma och gå. Men det finns en grundäggande del som alltid består och det är styrketräningen. Anledningen till det är enkel, styrketräning är nämligen grunden till all annan träning. Utan styrka i kroppens muskler skulle vi inte ens kunna röra oss. Workshop - huvudsida-textbild 2

Mina workshops är skapade med syftet att visa hur styrketräning i olika former kan användas för att optimera resultatet av träningen och de resultat man strävar efter.

Satsa helhjärtat!

För att komma någon vart med sin träning gäller att man har tydliga, positiva och attraktiva mål och dessutom satsar helhjärtat för att nå dem.

Men man ska komma ihåg att mer är inte alltid bättre. Istället gäller oftast att ”Less is more”. Så även om du är multisportare och vill lägga tid på så kallad ”mängdträning” eller kroppsbyggare och vill lägga tid på att skulptera din kropp, bör du se över om antalet timmar du tränar verkligen ger det resultat du önskar. Annars är det lätt att man tränar ”bara för att” och timmarna blir just bara timmar men utan resultat.

Workshop - huvudsida-textbild 1Min erfarenhet från min egen träning och efter att ha hjälpt 100-tals människor med deras träning är att de flesta tränar för mycket vilket skapar motsatt effekt.

Så sitter du fast i ineffektiva träningsmönster som hämmar din utveckling och motivation och som dessutom kan leda till skador pga felbelastning är det dags att testa nya vägar.

Till höger kan du läsa mer om och boka aktuella workshops.