Coach M Online

Din hälsa och träning på nätet!

Coach M Online är en innovativ och heltäckande hälso- och träningsplattform för dig som vill optimera din hälsa och träna med högsta möjliga kvalitet.

Som medlem har du tillgång till effektiva och individanpassade träningsprogram, kostråd och en hel avdelning om mental träning med självtester och övningar för avspänningsträning, stresshantering, självbildsträning och hjälp med målplanering. Här finns också ett testcenter, stor övningsbank, möjlighet att söka och hitta träningskompisar, skriva i en egen blogg med mera med mera.

Tjänsten är öppen dygnet runt, året runt och är byggd för att ge dig en bra användarupplevelse oavsett om du använder pc, laptop, surfplatta eller mobil.

 

Coach M Online – 3 i 1

Kost, mental balans och fysisk träning – allt hänger samman. Men att veta vart man ska vända sig för att få hjälp med effektiva träningsupplägg, kostråd och mental träning är inte alltid lätt och kräver ofta att man anlitar flera sakkunniga personer vilket ofta blir både tidsödande och kostsamt.

På Coach M Online har du allt samlat på ett och samma ställe för endast 249 SEK per månad.

 

 

För allt du vill göra.

Som medlem på Coach M Online har du tillgång till Coach M´s effektiva, tydliga och genomtänkta träningsprogram där varje träningstillfälle du genomför har ett tydligt syfte baserat på dina träningsmål. Här går kvalitet alltid före kvantitet vilket hjälper dig att träna säkert och nå dina träningsmål med hög precision.

 

Kom igång snabbt och enkelt!

Coach-M-online-textbild-1

Att bli medlem tar endast 1 min och är gratis. Inom 5 min från det att du fått tillgång till tjänsten har du fått ett träningsprogram baserat på dina personliga träningspreferenser. Ger du det ytterligare 5 min har du också fått ett kostråd som är anpassat efter din metabola huvudgrupp.

Sedan är det bara att sätta fart mot dina mål!

Prova Coach M Online gratis i 14 dagar.

Som ny medlem får du prova tjänsten helt gratis i 14 dagar. Därefter kostar tjänsten 249 SEK per månad.

Ingen bindningstid.

Det är gratis att bli medlem på Coach M Online och ditt medlemskap har ingen bindningstid.

Medlemsregistrering

Coach M online

Nordens mest kompletta träningstjänst.

Månadskostnad: 249:-/månad
De första 14 dagarna är gratis

Bli medlem Pris i SEK & inkl. moms.