Stäng [X]

Coach M Online

 Se introfilm med mobil.

Träningstjänsten med fokus på hela dig

Coach M Online är en heltäckande nätbaserad tjänst för dig som önskar förbättra din hälsa och optimera ditt träningsresultat när och där det passar dig. Till din hjälp har du som medlem tillgång till Coach M´s effektiva och professionella träningsupplägg, kostråd, mental träning, korrektiv träning, rehab/prehab med naprapat, testcenter och en övningsbank med över 450 instruktionsfilmer med mera. Allt för endast 249 SEK per månad. 

Plattformen är responsiv vilket innebär att du kan använda tjänsten på valfri enhet (pc, laptop, surfplatta, mobil).

 

Högkvalitativ träning

Effektiva och professionella träningsupplägg för muskeltillväxt, funktionell styrka, konditionsträning och viktminskning innehållande tydliga instruktioner och video, foto och text för samtliga styrkeövningar säkerställer att du tränar säkert och med hög kvalitet så att du får ut mer av varje träningstillfälle. Kvalitet före kvantitet.

 

Kost och träning

Kostskola med tillhörande kostråd hjälper dig att välja rätt livsmedel och bränslemix (kolhydrater, fett och protein) för optimal hälsa, funktion och prestation. Optimal hälsa är förutsättning för optimal funktion och prestation.

 

Rätt balans

Kom i bättre fysisk och mental balans med hjälp av effektiva övningar för personlig utveckling och stresshantering. Harmonisk hjärna = harmonisk kropp.

 

Träningskompisar

På Coach M Online kan du söka efter och hitta likasinnade med samma träningsinriktning som du. Med en träningskompis blir träningen både roligare och mer effektiv. Tillsammans blir vi bättre.

 

Kom igång snabbt och enkelt!

Coach-M-online-textbild-1

Att bli medlem tar endast någon minut och är gratis.

Sedan är det bara att sätta fart mot dina mål.

Prova Coach M Online gratis i 14 dagar.

Som ny medlem får du prova Coach M Online helt gratis i 14 dagar från tidpunkten du blir medlem. Därefter kostar tjänsten 249 SEK per månad.

Ingen bindnings- eller uppsägningstid.

Det är gratis att bli medlem på Coach M Online och medlemskapet har varken bindnings- eller uppsägningstid.

Medlemsregistrering

Coach M online

Nordens mest kompletta träningstjänst.

Månadskostnad: 249.00:-/månad
De första 14 dagarna är gratis

Bli medlem Pris i SEK & inkl. moms.