Stäng [X]

Coach M Online

 Se introfilm med mobil.

Träningstjänsten där Fitness och Wellness möts

Coach M Online är en nordens mest kompletta nätbaserade tjänst för dig som önskar förbättra din hälsa och optimera ditt träningsresultat när och där det passar dig. Till din hjälp har du som medlem tillgång till Coach M´s effektiva och professionella träningsupplägg, kostråd, mental träning, korrektiv träning, rehab/prehab med naprapat, testcenter och en övningsbank med över 450 instruktionsfilmer med mera. Allt för endast 249 SEK per månad. 

Plattformen är responsiv vilket innebär att du kan använda tjänsten på valfri enhet (pc, laptop, surfplatta, mobil).

 

Coach M visar dig hur

Coach M´s effektiva och professionella träningsupplägg inom styrketräning, funktionell träning, konditionsträning och viktminskning innehåller tydliga instruktioner med video, foto och text för samtliga styrkeövningar för att säkerställa att du utför övningarna på ett korrekt och säkert sätt med hög kvalitet så att du får ut mer av varje träningstillfälle. Kvalitet före kvantitet.

 

Kostråd för hälsa och träning

Kostskolan med tillhörande kostråd hjälper dig att välja rätt livsmedel och bränslemix (dvs fördelning av kolhydrater, fett och protein) för optimal hälsa, funktion och prestation. Optimal hälsa är förutsättning för optimal funktion och prestation.

 

Skapa balans i livet med mental träning och stresshantering

Kom i bättre fysisk och mental balans med hjälp av effektiva övningar för personlig utveckling och stresshantering. Harmonisk hjärna = harmonisk kropp.

 

Hitta träningskompisar med samma träningsintresse som du

På Coach M Online kan du söka efter och kontakta likasinnade med samma träningsintresse och inriktning som du. Med en träningskompis blir träningen både roligare och mer effektiv. Tillsammans blir vi bättre.

 

Kom igång snabbt och enkelt!

Coach-M-online-textbild-1

Att bli medlem tar endast någon minut och är gratis.

Sedan är det bara att sätta fart mot dina mål.

Prova Coach M Online gratis i 14 dagar.

Som ny medlem får du prova Coach M Online helt gratis i 14 dagar från tidpunkten du blir medlem. Därefter kostar tjänsten 249 SEK per månad.

Ingen bindnings- eller uppsägningstid.

Det är gratis att bli medlem på Coach M Online och medlemskapet har varken bindnings- eller uppsägningstid.

Medlemsregistrering

Coach M online

Nordens mest kompletta träningstjänst.

Månadskostnad: 249.00:-/månad
De första 14 dagarna är gratis

Bli medlem Pris i SEK & inkl. moms.