Stäng [X]

Coach M Online

 Se introfilm med mobil.

Träningstjänsten där Fitness och Wellness möts

Coach M Online är tjänsten för dig som önskar leva ditt liv vid din fulla potential, fyllt av möjligheter. Med en frisk, hälsosam, harmonisk och vältränad kropp kan du drömma stort och sikta högt.

På din väg till den bästa versionen av dig själv har du som medlem på Coach M Online tillgång till mina bästa och mest effektiva upplägg inom kost, fysisk och mental träning, stresshantering och korrektiv träning.

Dessutom finns här rehab/prehab med naprapat, ditt eget testcenter, egen blogg, träningskompisar och en övningsbank med över 500 instruktionsfilmer med mera. Allt för endast 249 SEK per månad. 

Tjänsten är öppen dygnet runt, året runt. Med internetuppkoppling loggar du in från valfri enhet (pc, laptop, surfplatta, mobil) när och där det passar dig.

 

Coach M – din digitala Personliga Tränare

Under mina 15 år som Personlig Tränare har jag utvecklat effektiva träningsupplägg inom styrketräning, konditionsträning och viktminskning som tagit mina klienter i toppform. Som medlem på Coach M Online har du tillgång till dessa.

Alla träningsupplägg finns dessutom i två versioner, en för träning ”hemma/utomhus” och en för träning på gym. Kvalitet före kvantitet.

 

Coach M – din digitala kostrådgivare

För att lyckas med din träningssatsning är ditt kostintag oerhört viktigt, ja helt avgörande faktiskt. På Coach M Online har jag därför skapat kostråd som hjälper dig att optimera din hälsa, boosta ditt immunsystem och effektivisera din återhämtning efter fysisk träning. Optimal hälsa föregår ALLTID optimal funktion och prestation.

 

Coach M – din digitala Coach

För en optimal hälsa är det, tillsammans med intaget av näringsrik och individuellt anpassad kost, också helt avgörande att också hantera stressen i ditt liv, och i din kropp.

På Coach M Online har du som medlem därför också tillgång till mina program för avspänning, stresshantering och personlig utveckling.

Som grädde på moset finns här också yinyoga för ökat lugn och energiflöde. Harmonisk hjärna = harmonisk kropp.

 

Med en träningskompis blir träningen både roligare och mer effektiv

På Coach M Online kan du söka efter och kontakta likasinnade personer med samma träningsintresse och inriktning som du. Med en träningskompis blir träningen både roligare och mer effektiv. Tillsammans blir vi bättre.

 

Kom igång snabbt och enkelt!

Coach-M-online-textbild-1

Att bli medlem tar endast någon minut och är gratis.

Sedan är det bara att sätta fart mot dina mål.

Prova Coach M Online gratis i 14 dagar.

Som ny medlem får du prova Coach M Online helt gratis i 14 dagar från tidpunkten du blir medlem. Fortsätter du att vara medlem efter din gratis prova-på-period övergår perioden automatiskt i ett månadsabonnemang och du betalar då endast 249 SEK per månad för att fortsätta använda tjänsten.

Ingen bindnings- eller uppsägningstid.

Det är gratis att bli medlem på Coach M Online och medlemskapet har varken bindnings- eller uppsägningstid.

Inspiration och Tips från Coach M

Alpin försäsongsträning

 Introduktion

 Del 1 – Bålstyrka och bålstabilitet

 Del 2 – Grundstyrka i ben och ländrygg

 Del 3 – Balans, Koordination och Mage

Medlemsregistrering

Coach M online

Nordens mest kompletta träningstjänst.

Månadskostnad: 249.00:-/månad
De första 14 dagarna är gratis

Bli medlem Pris i SEK & inkl. moms.