Stäng [X]

Coach M Online

 Se introfilm med mobil.

Träningstjänsten där Fitness och Wellness möts

Coach M Online är nordens mest kompletta digitala plattform för dig som önskar optimera din hälsa, funktion och träningsresultat när och där det passar dig. Till din hjälp har du som medlem tillgång till Coach M´s effektiva och professionella träningsupplägg och kostråd, mental träning, stresshantering, korrektiv träning, rehab/prehab med naprapat, testcenter och en övningsbank med över 500 instruktionsfilmer med mera. Allt för endast 249 SEK per månad. 

Plattformen är responsiv vilket innebär att du kan använda tjänsten på valfri enhet (pc, laptop, surfplatta, mobil).

 

Coach M – din digitala Personliga Tränare

Som medlem på Coach M Online tränar du med Coach M´s bästa och mest effektiva effektiva träningsupplägg inom styrketräning, funktionell träning, konditionsträning och viktminskning där varje träningsprogram är tydligt beskrivet med mål, syfte och innehåll. Samtliga styrkebaserade övningar förklaras dessutom med tydliga videoinstruktioner, foto och text för att säkerställa att du utför övningarna på ett korrekt och säkert sätt med högsta kvalitet så att du får ut mer av varje träningstillfälle. Kvalitet före kvantitet.

 

Coach M – din digitala kostrådgivare

Med Coach M som din digitala Kostrådgivare får du hjälp med kostråd för att lyfta din hälsa och förbättra ditt träningsresultat. För dig som önskar veta mer om hur det vi äter påverkar och styr våra kroppar har du tillgång till Kostskolan där du kan sätta dig in i kostrelaterade samband för optimal hälsa, funktion och prestation. Optimal hälsa är förutsättning för optimal funktion och prestation.

 

Coach M – din digitala Coach

Kom i bättre fysisk och mental balans med hjälp av Coach M som din digitala Coach. Som medlem på Coach M Online får du tillgång till Coach M´s effektiva övningar inom personlig utveckling och stresshantering för ökad energinivå, positiv självbild, bättre sömn och minskad upplevd stress. Harmonisk hjärna = harmonisk kropp.

 

Med en träningskompis blir träningen både roligare och mer effektiv

På Coach M Online kan du söka efter och kontakta likasinnade personer med samma träningsintresse och inriktning som du. Med en träningskompis blir träningen både roligare och mer effektiv. Tillsammans blir vi bättre.

 

Kom igång snabbt och enkelt!

Coach-M-online-textbild-1

Att bli medlem tar endast någon minut och är gratis.

Sedan är det bara att sätta fart mot dina mål.

Prova Coach M Online gratis i 14 dagar.

Som ny medlem får du prova Coach M Online helt gratis i 14 dagar från tidpunkten du blir medlem. Fortsätter du att vara medlem efter din gratis prova-på-period övergår perioden automatiskt i ett månadsabonnemang och du betalar då endast 249 SEK per månad för att fortsätta använda tjänsten.

Ingen bindnings- eller uppsägningstid.

Det är gratis att bli medlem på Coach M Online och medlemskapet har varken bindnings- eller uppsägningstid.

Inspiration och Tips från Coach M

Alpin försäsongsträning

 Introduktion

 Del 1 – Bålstyrka och bålstabilitet

 Del 2 – Grundstyrka i ben och ländrygg

 Del 3 – Balans, Koordination och Mage

Medlemsregistrering

Coach M online

Nordens mest kompletta träningstjänst.

Månadskostnad: 249.00:-/månad
De första 14 dagarna är gratis

Bli medlem Pris i SEK & inkl. moms.