Om Coach M

Vision

Drivkraften i Coach M´s verksamhet ligger i övertygelsen att optimal hälsa alltid föregår optimal funktion och prestation där kroppen har en inneboende visdom och självläkande egenskaper som varje individ kan utforska och optimera för att uppnå sin fulla potential.

Verksamhet och tjänster

Detta uppnås genom att erbjuda effektiva, nytänkande och användarvänliga tjänster med fokus på kost, fysisk och mental träning på nätet samt genom personliga möten, behandlingar, workshops och föreläsningar.

Om Mathias, aka Coach M

Mathias har varit aktiv hela sitt liv och har meriter inom elithockey upp till J-20. Hans övertygelse är att en stark och vältränad kropp håller längre, ger valfrihet i livet och mer energi.

Han coachar framgångsrikt triathleter, löpare, fitnesstävlande, kroppsbyggare och vardagsmotionärer till att optimera sin hälsa, funktion och prestation och nå sina mål och uppfylla sina drömmar.

Om Coach M-textbildSom professionell personlig tränare har Mathias under de senaste 14 åren inspirerat och hjälpt 100-tals människor att nå sina träningsmål. Hans syn på kost och träning är holistisk, innovativ, effektiv och energigivande. Hans engagemang för varje individ avspeglas i de tränandes hälsa och resultat.

Mathias har också varit kostrådgivare till elitlöparen och flerfaldiga svenska mästarinnan på 1500m sprint Charlotte Schönbeck under 2011-2012 och träningsexpert för Abilica 2012-2014.

Under 2018 hade han i uppdrag att skriva en träningsserie i tidningen ”Kroppsterapeuten” (Kroppsterapeuternas yrkesförbunds medlemstidning) med fokus på att hjälpa Sveriges över 6500 kroppsterapeuter att må och fungera bättre.

Utbildningar

2005: Personlig Tränare, SAFE

2006: Fördjupningskurs inom idrottsskador, SAFE

2007: Kostrådgivare, SAFE

2009-2013: Mental tränare, stresscoach och avspänningsterapeut, Skandinaviska Ledarhögskolan

2012: Eleiko Strength Coach steg 1

2015-2016: Kinesiolog, Svenska Kinesiologiskolan

2016: Basmedicin, NTI-skolan

2017: Utvärdering och behandling av nacksmärtor, The Benjamin Institute of Advanced Studies

2019: Certifierad manuell terapeut inom Strukturell Osteopati och Mjuk Kiropraktik, Ackermann Institute

2019: Diplomerad Master Of Chiropractic, Ackermann Institute

2019: Korrektiv träningsspecialist, National Academy of Sports Medicine (NASM)