Coach M ”1 on 1”

Ta hjälp av ett proffs

Coach M´s unika kompetens och långa erfarenhet av att coacha, träna och behandla individer gör att du får rätt hjälp från början.

Via HRF-analys och behandlingar i kombination med skräddarsydda upplägg av fysisk och mental träning samt kost hjälper han dig att definiera och genomföra den mest effektiva vägen mot en optimal hälsa, funktion och prestation.

Att göra en eller flera förändringar för att uppnå sina mål är ingen ”quick fix” utan kräver stort engagemang och att man är beredd på att omvärdera och förändra sin livsstil, träning, kost etc samt prioritera och värdesätta sig själv under en tid.

Sikta högt och nå hela vägen

För att komma vidare och utvecklas behöver man våga sig utanför sin ”komfortzon”, skapa nya rutiner och drömma stort. Man behöver möta sina rädslor för det okända och för ett tag lämna tryggheten i att veta vad man har. Det gäller oavsett om man vill utvecklas inom sitt yrke, som person eller optimera sin fysik.

Utrustad med en god självbild, positiv attityd, tydliga mål och en konkret plan är man i ett utmärkt utgångsläge för att nå hela vägen. Med vetskapen och en inre övertygelse om att det man gör är rätt för en själv är det mer troligt att man når hela vägen.

Coaching-huvudsida-textbild 3