Stäng [X]

Vår kroppshållning – en hälsospegling

 Se teaser med mobil.

Samband mellan vår hälsa, livsstil och kroppshållning

I den här workshoppen har du chansen att få en unik insikt i och lära dig mer om de fascinerande och direkta samband som råder mellan vår aktuella hälsostatus, livsstil och kroppshållning. Visste du till exempel att stress kan skapa muskulära obalanser i fötter och ben som i sin tur kan generera kompensatoriska rörelsemönster, stelhet, värk och snedställningar i en eller flera leder och/eller kroppsdelar? Syftet med workshoppen är att tydligt visa dig dessa samband och förse dig med användbar kunskap och praktiska tips som du på ett enkelt och effektivt sätt direkt kan använda för att förbättra din hälsa, rörlighet och kroppshållning.  

”Statistik från 100-tals individer som deltagit visar att 58% upplever problem i axlar, nacke eller ländrygg. 53% har haft sina besvär i mer än 2 år. 49% utövar fysisk aktivitet endast 0-2 gånger per vecka. 21% upplever stress varje dag. 33% dricker fler än 4 koppar kaffe per dag. Allt detta indikerar på att befintlig behandling/åtgärd är ineffektiv eller icke existerande. Kosten är näringsfattig, den mentala och emotionella balansen rubbad med stor upplevd stress och den fysiska aktiviteten undermålig.”

Välj den version som passar er

Workshoppen finns i två versioner, ”Original” och ”Digital”.

Originalversionen. Utförs i traditionell tappning där Coach M är på plats och pratar samt demonstrerar ”live”.

 

 

 

 

Digital version av workshoppen som kan ses när och var som helst på dygnet obegränsat antal gånger under aktuell visningsperiod. Möjliga visningsperioder är: dygn, vecka, månad, kvartal och halvår.

Dygn: 6000 SEK Vecka: 10 000 SEK Månad: 25 000 SEK Kvartal: 35 000 SEK Halvår: 50 000 SEK

 

Priserna på denna sida är i SEK och exklusive moms.

Tidigare kunder säger

Eva Wallin, Finansförbundet

Under 2019 och 2020 valde vi på Finansförbundet att under tre veckor ge samtliga våra 25 000 medlemmar tillgång till...

Läs mer »

Under 2019 valde vi på Finansförbundet att under tre veckor ge samtliga våra 25 000 medlemmar tillgång till workshoppen ”Vår kroppshållning – en hälsospegling”.

Workshoppen var mycket uppskattad bland våra medlemmar och innehåller viktiga budskap om kopplingen mellan vår hälsa och vår kroppshållning. Den är pedagogiskt uppbyggd med en bra mix mellan teori och praktiska övningar som passar både aktivt tränande och nybörjare.

Det digitala formatet gav våra medlemmar friheten att själva bestämma när de kunde avsätta tid för att ta del av denna viktiga workshop.

Jag kan varmt rekommendera  workshoppen.

/Eva Wallin, Finansförbundet

Stäng

Lise-Lotte, Swedbank Luleå

Vill tacka så mycket för en suveränt bra och upplysande workshop som vi på min arbetsplats fått tillgång till via...

Läs mer »

Vill tacka så mycket för en suveränt bra och upplysande workshop som vi på min arbetsplats fått tillgång till via vårt fackförbund Finansförbundet.

Den var mycket lärorik och proppad med nyttig information som vi alla behöver ta del av.

Dessutom så var din presentation väldigt pedagogisk och på en bra nivå för alla, tränande som icke tränande personer i mitt arbetslag. Superbra!!!

/Lise-Lotte, Swedbank Luleå

Stäng

Fatima Renström, Swedbank Ängelholm

Under våren 2020 fick vi via Finansförbundet möjlighet att ta del av din workshop ”Vår kroppshållning – en hälsospegling”. Vill bara säga...

Läs mer »

Hej Mathias!

Under våren 2020 fick vi via Finansförbundet möjlighet att ta del av din workshop ”Vår kroppshållning – en hälsospegling”. Vill bara säga hur bra vi tyckte att den var.

Innehållet var lätt att ta till sig och gav en mycket bra förståelse för hur saker och ting hänger samman. Att det kan räcka med att göra små insatser lite här och där till en början är en värdefull insikt för alla oavsett var man befinner sig med sin hälsa.

Tusen tack! Du är grym!

Bästa hälsningar

Fatima Renström, Swedbank Ängelholm

 

Stäng