En dag i Alby

« tillbaka

En dag i Alby

Under helgen passade jag på att besöka Alby friluftsområde i Tyresö. Syftet var att finnas tillhands för de som var intresserade av att få tips och hjälp med sin träning samt göra reklam för Camp TNT som börjar om drygt 2 veckor.

Inte helt oväntat var det barn och ungdomar som ”vågade” be om hjälp eller låta mig hjälpa dem. Vuxna är så vansinnigt rädda för att verka okunniga och ta emot hjälp. De gör hellre fel än erkänner att de inte kan. Trist men sant.

I fredags kom några grabbar som skulle träna chins och pushups. Jag passade på att visa dem korrekt teknik och hur de även kan hjälpa varandra. Tipsen och hjälpen togs emot med intresse och vetgirighet. Toppen! 🙂

 

 

I lördags sprang jag på TyresöTrollbäcken innebandylag i Alby. Jag hjälpte några spelare med småskavanker och överbelastningssymtom i skenbensmuskulatur. Det blir en fortsatt behandling och träningsupplägg för dem. Det värsta och tråkigaste läget som aktiv är att vara skadad eller ha värk som omöjliggör träning och spel. Ska man komma till eliten behöver man få vara hel och frisk och de gånger man ändå råkar få skador eller känningar gäller det att minimera den inaktiva/mindre aktiva perioden. Ser fram emot att få hjälpa till att göra skillnad för dessa spelare.

Publicerad: - Av: Mathias - Kategori:
« tillbaka