Grattis Peter!

« tillbaka

Grattis Peter!

Jag vill passa på att gratulera Peter som i helgen (29/6-2013) lyckades komma 3:a på SM i Triathlon långdistans i herrarnas motionsklass i Motala.

 

Jag började coacha Peter redan 2010 då han ingick i en grupp människor som ville börja träna för att köra triathlon. 2011 ställde han upp i Stockholm triathlon och blev fast.
2012 tränade och tävlade han på egen hand och tog kontakt med mig under hösten 2012 för att få hjälp med ett skräddarsytt träningsupplägg för att komma vidare.

 

Jag har nu tränat Peter sedan oktober 2012 och han har gjort en fantastisk insats. Han har lyssnat på mina råd, kommit med egna förslag och prioriterat träningen. Han har varit noga med kosten och levt ett aktivt liv i övrigt. Det har givit resultat, inte bara fysiskt utan också mentalt.

 

Siktet har hela tiden varit inställt på Ironman i Kalmar i augusti. Så helgens tävling var ett test på formen och för att sätta rätt känsla i kroppen i samband med tävling. Resultatet var som sagt mycket roligt att se.

 

Tilläggas ska att trots att Peter nu är uppe i ca 18-20 timmars träning per vecka håller kroppen tack vare all den grundträning, i form av styrkerelaterad träning, som han tränat sedan i höstas. Peter nämner själv att han i princip är den enda i hela simgruppen utan axelproblem och att han springer ifrån ungtupparna på intervallöpningspassen. 🙂

 

Nu tar vi sikte på Ironman i Kalmar i augusti!

Publicerad: - Av: Mathias - Kategori:
« tillbaka