Nytt medlemskap

Vad roligt att att du bestämt dig för att bli medlem på Coach M Online – Träningstjänsten på nätet där Fitness och Wellness möts.

Att bli medlem är gratis och ditt medlemskap har varken bindnings- eller uppsägningstid. Följ punkt 1 till 3 här nedan och du är snart igång.

1. Fyll i formuläret här nedan.

Har du rabattkod skriver du in den och klickar på ”Kontrollera och lägg till rabattkod”.

2. Läs igenom villkoren och klicka i rutan för att godkänna dessa.

3. Klicka på ”Gå till betalning” och registrera ditt betal/kreditkort¹.

Notera: Summan du ser här i kassan är din framtida månadskostnad för att nyttja Coach M Online och debiteras ditt betal/kreditkort först efter att aktuell gratis prova-på-period är slut och är alltså inget som debiteras ditt betal/kreditkort i samband med att du registrerar dig som medlem.

¹ Registreringen av ditt betal/kreditkort är nödvändig för att framtida månadskostnad för nyttjande av Coach M Online ska kunna dras automatiskt en gång per månad om du fortsätter att vara medlem efter din gratis prova-på-period. Dina kortuppgifter lagras säkert hos SveaWebPay och Coach M kommer EJ att ha tillgång till dessa.

I samband med registreringen av ditt betal/kreditkort reserveras 1 kr. Detta för att SveaWebPay ska kunna kontrollera kortets giltighet och duglighet. Beloppet om 1 kr får du sedan tillbaka inom ett par dagar.


MedlemsformulärFödelsedatum:
Kön:


Tjänst/Aktivitet Antal Pris Total

Rabattkod

Kontrollera och lägg till rabattkod

Välj betalningsalternativ: 222