« tillbaka

Att alltid lyckas

När jag möter motstånd i min strävan att få ut mina idéer eller när det jag spenderat månader på att utveckla dem och allt plötsligt vänds mot mig känns det såklart tungt. Känner jag att jag misslyckats? Absolut inte!

En god vän till mig sa för ett par år sedan;

-”Vilken jäkla otur du har”

Han syftade på att det ena efter det andra strulade. Var det inte privat så var det affärsmässigt. Men jag anser att om man är framåt och skapar nya idéer, har visioner, drömmar och en plan för att nå dem samt att man gör allt för att omvandla dem till verklighet kommer man förr eller senare att lyckas.

Bara för att det inte går som man tänkt sig betyder inte att man misslyckats. Det enda det betyder är att det inte var rätt väg. Behåll ditt fokus, hitta en ny väg och fortsätt mot målet. När du hittar en ny väg får du också ny energi och motivation. Du kan alltså aldrig misslyckas, så våga prova nya vägar. Bra va!

Stöter du på vänner, bekanta eller kollegor som tycker att det du vill göra verkar ”farligt” eller”osäkert” kan det vara deras egen rädsla för att misslyckas som talar. Lita till att det du verkligen tror på, och vill göra, kan bli sanning. Då finner du kraft och lugn i att du är på rätt väg. Självklart kan man fråga och stämma av med andra människor. Men gör det med dem du litar på och de som vill dig väl.

Carpe diem!

Publicerad: - Av: Mathias - Kategori:
« tillbaka