« tillbaka

Ibland är det uppförsbacke

Alla känner vi till de dagar eller perioder då det går trögt. Motivationen är i botten och energin verkar vara som bortblåst. När människor frågar,-

– ”Allt bra?”

..vet vi inte riktigt vad vi ska svara.

När någon frågar mig har jag valt att tala om hur jag mår. Eftersom de frågar förutsätter jag att personen i fråga vill veta och har tid att lyssna. Ibland kan man få push från oväntat håll eller bara ett vänligt bemötande. Det är ju också så att man inte alltid vill ha några råd eller lösningar. Det är ju den frågande personens utgångspunkt som styr vad han eller hon säger. Vi borde bli bättre på att lyssna på varandra.

När du befinner dig i dessa stunder av ”blä” och du har blockeringar i skallen behöver du rensa. När jag känner så brukar jag ge mig ut i skogen för att koppla av eller ta en cykeltur (gärna förbi havet). Där finns enorma energiresurser. Det ger mig perspektiv på saker och ting och en ödmjuk känsla av att få finnas till. Efter en stund känner jag mig laddad igen och ofta kommer jag på nya idéer.

När du fastnar i negativa tankar och energin tryter så gå till handling, skapa nya perspektiv och ge njut. Livet är här och nu!

Håll huvudet högt och var stolt över dig själv!

Publicerad: - Av: Mathias - Kategori:
« tillbaka