Bota cancer med växter

« tillbaka

Bota cancer med växter

Upp emot 3000 växter på jorden har funnits ha positiv och potentiell verkan för att bota cancer. 70% av dessa återfinns endast i regnskogen av vilken dagens forskning endast utforskat ca 1%…

Det har också visat sig att maskrosrot, kamomill, hibiscus, citrongräs, vitt te och långpeppar har stor positiv potentiell effekt när det gäller att bota cancer. Det pågår nu intensiv forskning inom området av att bota cancer med naturella extrakt.

Dr. Siyaram Pandey har tillsammans med sitt forskningsteam publicerat flertalet artiklar/publikationer. Här en av dem.

Han har också givit ett sk ”TEDx-talk” om detta som du kan se här.

Vi människor behöver åter knyta band med naturen för att skapa en känsla av samhörighet mellan den och oss då vi är helt beroende av den för vår överlevnad.

Börja med att lyfta blicken från mobiltelefonen, golvet eller marken och titta framåt och kanske tom vända blicken upp mot himlen emellanåt. Förutom att du blir mer närvarande och medveten om vart du befinner dig kommer du också märka att du får en positiv och upplyftande känsla i kroppen. Ta dig sedan tid till att vistas i naturen, gärna flera gånger i veckan. Har du familj och barn så ta med dem.

Genom att åter knyta an till naturen kommer vi att inse att vi hör samman med den och att våra handlingar och vårt beteende kommer att få konsekvenser för oss själva och planeten genom att direkt påverka den.

Kolla gärna på följande avsnitt av ”I bought a rainforest” från BBC då Charlie Hamilton James möter en schaman i den peruanska regnskogen (ca 10min in i avsnittet) och därefter bevittnar avverkningen av densamma för att bereda plats för boskapsuppfödning för köttindustrin.

I dagens avverkningstakt försvinner regnskogen i rasande fart och bedöms vara helt borta om 200 år…

Publicerad: - Av: Mathias - Kategori:
« tillbaka