« tillbaka

Lyckad heldag med Mylna Sport

Efter att ha suttit uppe ganska sent och jobbat med min presentation kändes det som om jag precis hade gått och lagt mig när klockan ringde 06:45.

Trots det var jag kanonpigg och laddad för dagen. (Är ju helt klart lättare att känna sig pigg och inspirerad trots lite sömn när man har en spännande dag framför sig).

Det var gemensam frukost, ont om protein… Sedan drog dagens agenda igång. Jag skulle hålla min presentation vid 15-tiden. Jag laddade hela dagen och när det var dags började jag med en presentation om mig och mitt företag. Sedan höjde jag tempot. Det blev strålkastare, öppna fönster (5meter i höjd), ”high-five”, gemensam dans till låten som går ”everybody dance now” och stor ring. Mitt budskap var ”positiv energi” och det gick fram. 🙂

 

Presentation av mig och mitt företag

 

Efter att jag pratat om hur man skapar positiv energi var det dags för träning. En enorm cirkelträning byggd på övningar jag har tagit fram gjorde susen och fick flera att inse att träning är superkul. Och på den platsen med den utsikten, wunderbar!

Först tuff träning sedan nedvarvning och stretch

Publicerad: - Av: Mathias - Kategori:
« tillbaka