« tillbaka

New York – Dag 11

Det blev en lååång dag på Six Flags idag…!

Six Flags Great Adventure är toppen om man gillar galna bergochdalbanor, vilket jag gör. Ett tips är dock att ta med egen mat då det endast serveras riktig skitmat. Såhär blev vår dag.

Den började bra med en kanonfrukost och en relativt snabb bussresa på ca 1 1/2 timme. Vi var superladdade och hade gjort iordning mellanmål bestående av kokta ägg, frukt och smörgåsar med tunna skivor kycklingfilé. Hade dessutom med 4 liter vatten.
Väl framme fick vi inte ta med varken vätska eller någon form av mat…

Hann slänga smörgåsarna och äggen innan vi hittade ett skåp att lägga väskan i. Men vi hade iaf vatten och frukt kvar. 🙂

Bundna till utbudet av skitmat inne i nöjesparken blev det endast en grillad hamburgare (dock gjord av 100% nötkött). Sedan vägrade vi att äta mer ”dynga”. Som tur var kunde man gå ut och in i nöjesparken emellanåt så vi gick ut för att dricka vatten. (En 50cl flaska kostade nämnligen 30:-!!!)

Så det blev ingen mer mat mellan 14-21 förutom äpple och banan vid 18:30… Väl tillbaka i NY sprang vi genom Manhattan till Citarella för att köpa mat. Det smakade sååå bra!

Jag åkte Superman, Nitro, El Toro, Log Flume och Rolling Thunder. Galet, kul och utmattande. 🙂

 

image

Publicerad: - Av: Mathias - Kategori:
« tillbaka