Gruppträning

Cirkelträning – det bästa av två världar!

Ett gruppträningspass med Coach M bedrivs som cirkelträning innehållande en frisk blandning av styrketräning och intervallträning vilket ger en mycket effektiv träningsform där deltagarna får både styrke- och konditionsträning på samma gång. Beroende av yta kan upp till 60personer deltaga samtidigt vilket ger en härlig gemenskap och kämparglöd.

Upplägg

Träningen sker i kundens egna lokaler, annan lokal som kunden har tillgång till eller på lämplig yta utomhus i nära anslutning till arbetsplatsen.

Inför varje träningstillfälle ingår en kort presentation av upplägget och genomgång av varje övning där syfte och teknik är fokuspunkter. På så sätt får alla deltagare rätt förutsättningar för att kunna tillgodogöra sig träningen på bästa sätt.

Träningen sker i grupp och leds av personlig tränare. Övningarna är individuellt anpassningsbara för att såväl nybörjare som den mer träningsvana ska kunna träna samtidigt men på sin egen nivå.

Träningsredskap tillhandahålls av kunden om inget annat är överenskommet. Coach M samarbetar med kända leverantörer av träningsutrustning som håller hög kvalitet och kan om så önskas ordna med kontakt för beställning av lämplig utrustning. Skriv i så fall detta i er offertförfrågan.

Innehåll och pris

Gruppträning

  • Fartfyllt och innovativt träningstillfälle a´ 60min.
  • Personlig Tränare som håller i träningen.
  • Pris: 5.000:-

Priset är angivet i SEK och är exklusive moms.