Utbildning

Visa vägen!

Coach M vänder sig till företag som vill ligga i framkant gällande personalens hälsa. Företag som ser individen och som arbetar för en frisk och energirik personal som trivs med sig själva och sitt yrke skapar helt klart bättre förutsättningar för att fortsätta vara en framgångsrik verksamhet.

Eftersom kost, fysisk och mental träning står i direkt påverkan till individens, och därmed också företagets hälsa och välmående, krävs ett kontinuerligt arbete för att aktivera och engagera personalen till att förstå och inse sambanden mellan hur kosten vi äter, träningen vi utför och tankarna vi tänker hänger ihop och direkt eller indirekt påverkar vår kropp, hälsa och prestation.

Individen är viktig

För att må och fungera så bra som möjligt, både fysiskt och psykiskt, på arbetet och genom hela livet behövs tydliga mål och att man gör klart för sig vem man är och vem man vill vara och därefter gör upp en plan som konkret visar riktning och vad man ska lägga sin energi på för att uppnå det man vill. Detta skapar äkta och bestående motivation och görs mest effektivt via mental träning och målplanering. Dessutom behöver man aktivera sig och äta en individuellt anpassad och näringsrik kost som ger energi, välmående och biokemisk balans.

 

Coach M visar vägen Utbildning - huvudsida-textbild 1.1

Det kan vara knepigt att sätta sin in i hur allt hänger ihop och hur man gör rent praktiskt. Genom Coach M´s föreläsningar, seminarier och workshops ges svar på frågorna ”När?”, ”Vad?”, ”Hur mycket?” och ”Varför?” och ni kommer tydligt se och förstå hur fysisk- och mental träning samt kost hänger ihop för att främja positiv personlig utveckling, optimal hälsa och prestation.

Välj inriktning

I menyn ute till höger kan ni välja den tjänst som är aktuell för ert företag.