Styrketräning

Positiv trend!

Det är helt klart så att företag som aktivt arbetar för en stimulerande arbetsmiljö, friskvård och uppmuntrar sin personal till att träna och röra på sig är en attraktivare arbetsplats än de som inte gör det.

Gör om gör rätt.

Att personalen aktiverar sig är alltså mycket positivt. Men även om man tränar flitigt är det inte helt lätt att hitta rätt i teknik, syfte och utförande för de som tränar med följden att träningen framkallar värk och skador genom sned- och överbelastning av muskler och leder. Genom att anlita Coach M för en träningsworkshop kan ert företag hjälpa er personal med att träna rätt och effektivt så de får ut mer av sina träningstimmar och dessutom mår och fungerar bättre i arbetet och livet i stort. Ledorden är ”less is more” och inriktningen är lyft- och träningsteknik, muskelkoordination och mål/syfte med träningen. Har ert företag träningsmöjligheter i egna lokaler med exempelvis gym och gruppträningssal är det ett ypperligt tillfälle att locka era anställda dit med denna workshop. Har ni önskemål om annan lokal eller plats är det självklart också möjligt.

Se hit: Önskar ert företag ordna/bygga ett gym på er arbetsplats? Coach M samarbetar med kända företag som levererar träningsutrustning av hög kvalitet och ordnar gärna en kontakt. Skriv i så fall detta i er offertförfrågan.

I kombination med annan aktivitet.

Workshopen kan med fördel kombineras med gruppträning, Camp TNT eller en föreläsning.

Styrketräning för optimal rörelse och prestation.

Styrketräning är grunden för all annan träning. Utan styrka i kroppens muskler skulle vi inte ens kunna röra oss. Workshop - huvudsida-textbild 1Denna workshop är skapad med syftet att visa hur styrketräning i olika former kan användas för att optimera kroppens funktion och resultatet av träningen. Med en bra balans mellan musklerna kring leder och kroppens fram- och baksida kommer smärtor och stelhet som beror av under- eller överstimulerad muskulatur avta eller helt försvinna.

Vanligt är att åkommor och ”skavanker” såsom huvudvärk, onda axlar, länd- och bröstryggssmärtor och allmän stelhet blir bättre och ibland helt försvinner med hjälp av styrketräning.

Workshop för alla.

Denna workshop vänder sig därför till alla som vill må och fungera bättre, få ut mer av sin träning och leva ett mer aktivt liv.

Innehåll och pris

Workshop – Styrketräning

  • 75min workshop om styrketräningens roll för all annan träning. Följande punkter kommer att tas upp:

Vikten av att korrekt lyftteknik och muskelfokus.
Skillnaden mellan maskinträning och träning med fria vikter.
”Traditionell styrketräning” vs ”funktionell styrka”.
Styrketräning för optimal funktion och viktnedgång.
Syfte och mål med träningen i stort.

  • Pris: 5.500:-

Notera: Nivån på workshopen är anpassad så att alla, oavsett träningsnivå, ska kunna följa med på ett bra sätt.

Priset är angivet i SEK och är exklusive moms.