Fysisk träning

Fiskare personal med innovativa och utvecklande träningsupplägg från Coach M.

Glädjen över att ha en frisk och stark kropp är något vi alla värdesätter högt. En vältränad och koordinerad kropp fungerar bättre och ger oss valmöjligheter i livet. Dessutom ger den oss massor med energi. För att skapa en plushälsa, dvs ett hälsotillstånd som är positivt och mer än bara frånvaro av sjukdom, krävs därför att vi aktiverar oss fysiskt.

Vi har alla unika förutsättningar för vilken typ av träning som passar oss bäst och det kan skilja mycket mellan två individer. Långa/Korta ben, längden på senor och muskler, ledernas utformning, antalet muskelFysisk traning-textbildfibrer i en specifik muskel, lång/kort överkropp, större/mindre lungvolym är exempel på olika genetiska förutsättningar. Detta gör att en viss individ lättare kan bygga muskler och en annan kan springa snabbare och längre.

Dock gäller samma förutsättningar för alla som vill förbättra sin fysiska kapacitet. Då gäller det att träna smart, disciplinerat och målinriktat.

 

Kvalitet före kvantitet

Fysisk träning handlar om så mycket mer än något man kan bocka av i schemat. Det är en betydande nyckel till att må och fungera bättre, under förutsättning att den bygger på tydliga mål, utförs korrekt och har ett givet syfte.

Samtliga av de fysiska aktiviteter som Coach M erbjuder håller hög kvalitet och är tuffa fysiska utmaningar som pushar dig som deltagare till att bli bättre samtidigt som de bygger på tanken att man parallellt med träningen också ska lära sig något om hur man tränar mer effektivt så att man efter varje träningstillfälle eller träff ska ha mer kunskap och blivit lite bättre än gången före vad gäller teknik, förståelse och prestation.

Träning med Coach M är mer än bara fysisk träning, det är också en gedigen källa till kunskap och självständighet. Med Coach M tar du dig från bra till bättre både snabbt och effektivt.

Klicka på och läs mer om de aktuella inriktningarna här till höger.